Muzikale kermis middag met dansgelegenheid
In D’n Aachterûm 12 september

Op kermismiddag, dinsdag 12 september, was er in D’n Aachterûm een gezellige muzikale middag met gelegenheid tot dansen. Deze middag werd op een zeer enthousiaste en fantastische wijze muzikaal verzorgd door de bekende entertainer Ad v.d. Palen (Reuselnaar van geboorte).

Ad van der Palen uit Balen treedt sinds 1999 op als zanger onder de artiestennaam Adje Palen. Hij bewees maar weer eens dat hij een op en top veelzijdige zanger / entertainer is die volop sfeer en gezelligheid brengt.

Ook deze middag bracht hij voor ons uit zijn repertoire diverse slagers, eigen nummers en allround nummers ten gehore. Door zijn enthousiasme en gedrevenheid bracht hij de hele zaal in beweging met zijn fantastisch optreden. Hij kreeg het publiek van de stoel af voor een dansje of zelfs voor een polonaise en bewees dat ook de senioren van Reusel nog volop in het leven staan en niet vies zijn van een feestje.

Verder hadden we een verrassend gastoptreden van Dennis Smits die terloops even langs kwam en spontaan, zeer enthousiast en vakkundig ook diverse nummers uit zijn repertoire ten gehore bracht. Ook hadden wij de primeur van zijn zelfgeschreven kermislied (over natuurlijk Reusel kermis) wat zeer zeker in de toekomst vaak gedraaid zal worden.

Verder was er nog een collega zanger die ’s-avonds een optreden zou hebben in het dorp op Reusel kermis. Ook deze (county) zanger, Jan van Gestel uit Oirschot (artiestennaam Johny Jax), bracht spontaan diverse country nummers ten gehore wat ook heel duidelijk geapprecieerd werd door het publiek.

 

Dus kort samen gevat het was een zeer gezellige, sfeervolle, muzikale, dansvriendelijke, succesvolle middag in deze kermistijd, die door veel leden bezocht werd en die onder het genot van een drankje volop met familie en/of vrienden genoten hebben.

 

 

 

Onderstaand een korte foto-impressie van deze gezellige muziekmiddag.

klik op de foto om deze te vergroten en ga m.b.v. de pijltjes en/of scroll met de muisknop naar de volgende foto.

Ga met het pijltje ← links boven in de werkbalk terug naar de pagina