VOORJAARSCONCERT “BLAASKAPEL VALKENSWAARD” 25 MEI 2022

Op 25 mei, de avond voor Hemelvaart, was er zoals gebruikelijk in D’n Aachterûm ons jaarlijks terugkerend voorjaarsconcert.
Na het geweldige en zeer succesvolle optreden in voorgaande jaren had het KBO bestuur dit jaar wederom gekozen voor een herhaald optreden van “blaaskapel Valkenswaard”.

Blaaskapel Valkenswaard is een kapel, bestaande uit ca 16 ervaren muzikanten, die ontstaan is uit een carnavals muziekgroep en inmiddels uitgegroeid is tot een volwaardige blaaskapel met een zeer uitgebreid repertoire dat bestaat uit o.a. Egerlander, tsjechische, evergreens evenals klassieke, dans en populaire muziek.
De variatie in de muziekstukken en de kwaliteit in de uitvoering maakte dit optreden wederom tot een geweldig succes.
Hun optreden bestond uit 3 blokken van telkens ca 45 minuten. 
De blaaskapel Valkenswaard heeft de vele aanwezigen wederom een voortreffelijke muzikale avond bezorgd.
Onder het genot van een kopje koffie en/of thee, daarna eventueel aangevuld met een ander drankje, hebben de vele aanwezigen van een mooi, gezellig, gevarieerd muzikaal uitje genoten.

Na afloop van het concert maakte veel bezoekers gebruik van de mogelijkheid om op ons groot TV scherm de voetbalfinale van de Conference League 2022 tussen AS Roma en Feijenoord te volgen.
Zo’n gezellig avondje in het voorjaar is voor velen zeer zeker voor herhaling vatbaar.

Tot slot nog een dankwoord aan “Blaaskapel Valkenswaard” voor de uitstekend verzorgde muzikale avond.
Natuurlijk ook een dankwoord aan onze barvrijwilligers voor de vlotte en vriendelijke verzorging van de versnaperingen en onze “stoelendansers” die voorafgaand en na het concert, meestal buiten het zicht van de aanwezigen, hun werk verrichten.

Bestuur KBO-Reusel

Hieronder een korte foto-impressie van deze muzikale avond.

Klik op de foto om deze te vergroten en ga m.b.v. de pijltjes en/of scroll met de muisknop naar de volgende foto.
Keer terug naar deze pagina d.m.v. pijltjesknop linksboven in de werkbalk.