Wandeltocht KBO Reusel 7 aug 2021

Voor het eerst heeft KBO-Reusel een wandeltocht met aansluitend een BBQ georganiseerd.

Nadat er reeds een aantal activiteiten in D’n Aachterûm, met de nodige beperkingen, opgestart zijn was dit na de “Corona” beperkingen voor velen een mooie afsluiting van die vervelende tijd en tevens een mooi begin van diverse activiteiten die weer georganiseerd kunnen worden.

  • Er waren 2 wandeltochten uitgezet nl.
    één van 5 km die tevens rolstoel / scootmobiel vriendelijk was. De tocht liep o.a. via enkele Reuselse woonwijken, het 53rd Welch Division wandelpad, nieuwe industrieterrein en het Busseltje.
  • De tweede tocht was ongeveer 10 km maar helaas niet geschikt voor rolstoel / scootmobiel gebruikers.
    Ook deze tocht liep o.a. via enkele Reuselse woonwijken, rolstoel (poelen)pad, “oliefantenpaadje” Achterste Heikant naar De Wielen, Beleven en omgeving.

De wandelingen verliepen tijdens redelijk goede weersomstandigheden. De regen van die dag viel pas tijdens de BBQ zodat we allen droog aan de eindstreep kwamen.

Na de terugtocht van beide wandelingen werden de wandelaars weer ontvangen in D’n Aachterûm waar we vanwege de veranderde weersomstandigheden uitgeweken waren naar de binnen accommodatie om gezellig na te praten onder het genot van een drankje en een heerlijke “aangeklede” BBQ. Dit alles om de honger te stillen en/of om de calorieën weer aan te vullen.

Er namen aan deze dag ca 60 wandelaars deel en voor de BBQ waren er in totaliteit ca 100 deelnemers.

Uit de reacties is gebleken dat soortgelijke wandeltochten voor herhaling vatbaar zijn.

Ook nu willen wij de organisatie van deze dag en alle vrijwilligers bedanken voor de organisatie hiervan waarbij natuurlijk rekening was gehouden met de huidige coronaregels.

 

Bestuur KBO Reusel.

 

Onderstaand een korte foto-impressie van deze wandeltocht met BBQ.

klik op de foto om deze te vergroten en ga m.b.v. de pijltjes en/of scroll met de muisknop naar de volgende foto.

Ga met het pijltje ← links boven in de werkbalk terug naar de pagina