Voorjaarsconcert “Blaaskapel Valkenswaard” 29 mei 2019

Op 29 mei, de avond voor Hemelvaart, was er zoals gebruikelijk in D’n Aachterûm ons jaarlijks terugkerend voorjaarsconcert.
Na het geweldige en zeer succesvolle optreden in 2018 had het KBO bestuur dit jaar wederom gekozen voor een herhaald optreden van “blaaskapel Valkenswaard”.

Blaaskapel Valkenswaard is een kapel, bestaande uit ca 16 ervaren muzikanten, die ontstaan is uit een carnavals muziekgroep en inmiddels uitgegroeid is tot een volwaardige blaaskapel met een zeer uitgebreid repertoire dat bestaat uit o.a. Egerlander, tsjechische, evergreens evenals klassieke, dans en populaire muziek.
De variatie in de muziekstukken en de kwaliteit in de uitvoering maakte dit optreden wederom tot een geweldig succes.
Hun optreden, onder leiding van Inge Stammen, bestond uit 3 blokken van telkens ca 45 minuten. De nummers werden aangekondigd door “spreekstalmeester” Gerard Diellens.

De blaaskapel Valkenswaard heeft de vele aanwezigen wederom een voortreffelijke muzikale avond bezorgd.
Onder het genot van een gratis kopje koffie en/of thee, daarna eventueel aangevuld met een ander drankje, hebben de vele aanwezigen van een mooi, gezellig, gevarieerd muzikaal uitje genoten.
Het is zeer zeker voor herhaling vatbaar.

Tot slot nog een dankwoord aan “Blaaskapel Valkenswaard” voor de uitstekend verzorgde muzikale avond.
Natuurlijk ook een dankwoord aan onze barvrijwilligers voor de vlotte en vriendelijke verzorging van de versnaperingen en onze “stoelendansers” die voorafgaand en na het concert, meestal buiten het zicht van de aanwezigen, hun werk verrichten.

Hieronder een korte foto-impressie van deze muzikale avond.

Keer terug naar deze pagina d.m.v. pijltjesknop linksboven in de werkbalk.