Rommelmarkt oktober 2019

De KBO Reusel heeft al negen jaar op een rij, met een groot succes, een 85-plus verwendag georganiseerd.
Omdat onze leden van 85 jaar en ouder hier telkens ontzettend van genieten willen wij dat ook in 2020 weer organiseren.
Om dit mogelijk te maken hebben wij op 13 oktober 2019 onze jaarlijkse rommelmarkt georganiseerd in ons ontmoetingscentrum d’n Aachterûm.
De opbrengst van deze markt komt geheel ten goede aan dit voornoemde doel.
Wij hebben de activiteit aangemeld bij een nationaal Premieplan waardoor de mogelijkheid bestaat dat de opbrengst verdubbeld wordt.

Het KBO bestuur heeft het afgelopen jaar, voor dit jaarlijks terugkerend evenement, weer veel attributen en boeken bij elkaar gescharreld.
Het zeer uitgebreide aanbod, de belangstelling, en gelukkig ook het aantal kopers, was overweldigend.
Om extra inkomsten te verkrijgen werden er ter plaatse overheerlijke wafels gebakken, die bij een kop koffie of thee gretig afgenomen werden.
Onder het genot van een glaasje fris, bier of borrel werd er gezellig “op z’n Reusels gebuurt”.
In D’n Aachterûm was het wederom zoals ze hier zeggen “bere gezellig en tot de nok toe gevuld”.
Dit alles maakte ook dit jaar de rommelmarkt tot een groot succes.

Door uw belangstelling en “kooplust” is de 85 plus verwendag 2020 weer veilig gesteld.
Het bestuur van de KBO wil van deze gelegenheid gebruik maken om alle vrijwilligers en bezoekers, ook namens onze 85 plussers,
van harte te bedanken voor hun inzet, medewerking en kooplust.

Hieronder ziet u nog een foto impressie van de rommelmarkt 2019.

Ga terug naar de pagina met het pijltje ← links boven in de werkbalk.