Fietstocht KBO Reusel 30 aug 2020

Na het grote succes van voorgaande fietstochten werd door onze leden meerdere malen gevraagd om ook dit jaar een fietstocht uit te zetten. Een groep enthousiaste fietsers heeft zich verzameld in een werkgroep om dit, mede conform de coronaregelgeving, te verwezenlijken.

Deze KBO-fietswerkgroep heeft dus wederom een fietstocht door de mooie natuur van de Kempen uitgezet.  De belangstelling was groot.
Ruim 155 deelnemers gingen vanaf 10.00 uur goed gemutst van start. Ze konden een keuze maken uit een tocht van 35 of 60 km.

Ondanks het mindere en regenachtige weer genoten de deelnemers er zienderogen van.
Het was een aangename bezigheid en afwisseling in deze coronatijd waarin we toch heel beperkt zijn in gezamenlijke activiteiten.

Halverwege  de tocht was er een tussenstop in Diessen bij Jong Nederland “De Bolster” waar de koffie / thee met lekker belegde broodjes klaar stonden.
Ook lagen er appels en bananen die belangeloos geschonken waren door Sjacky Swaans, marktkoopman Reuselmarkt.
Helaas moesten we ook hier vanwege de weersomstandigheden gebruik maken van hun binnen-accommodatie.

Na de terugtocht door de mooie Kempische omgeving met o.a. het natuurgebied “De Landschotse heide” kwamen we weer aan bij ons eindpunt “D’n Aachterûm” waar we ook alweer vanwege de weersomstandigheden uitgeweken waren naar de binnen accommodatie om zo gezellig na te praten onder het genot van een drankje.
Ook was de “friteskar” gearriveerd voor een lekkere friet met een snack om de honger te stillen en/of om de calorieën weer aan te vullen.

 
Wij willen alle vrijwilligers bedanken voor het organiseren van deze gezellige dag waarbij terdege rekening was gehouden met de huidige coronaregels.

Natuurlijk ook een woord van dank aan:
Sjacky Swaans voor het aangeboden fruit en
Jong Nederland “De Bolster” uit Diessen voor het beschikbaar stellen van hun accommodatie.

Hieronder volgt een kleine foto impressie van deze succesvolle fietstocht die zeker wederom voor herhaling vatbaar is.
(Klik op de foto om deze te vergroten en ga m.b.v. de pijltjes en/of scroll met de muisknop naar de volgende foto.
Ga met het pijltje ← links boven in de werkbalk terug naar de pagina.)

 
Bestuur KBO Reusel.